rijschool Koudum

Rijlessen in Koudum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Koudum

0 KM
18 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Koudum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.914484,5.4482493

Rijles in Koudum volgen

kaart rijscholen Koudum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Koudum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Koudum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koudum werken ook in plaatsen als Bakhuizen, Elahuizen, Harich, Hemelum, Hindeloopen, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Mirns, Molkwerum, Nijhuizum, Oudega, Rijs, Stavoren, Warns, of Workum

Slagingskans in Koudum

We hebben in Koudum maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Koudum kunnen kijken, zoals in Bakhuizen (1), Koudum (1), Oudega (2), en Stavoren (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bakhuizen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oudega. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oudega op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Koudum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!