Rijscholen in Koudum

1 rijschool gevonden in Koudum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Koudum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Koudum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koudum werken ook in plaatsen als Bakhuizen, Elahuizen, Harich, Hemelum, Hindeloopen, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Mirns, Molkwerum, Nijhuizum, Oudega, Rijs, Stavoren, Warns, of Workum

Slagingskans in Koudum

We hebben in Koudum maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Koudum kunnen kijken, zoals in Bakhuizen (1), Koudum (1), Oudega (2), en Stavoren (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bakhuizen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oudega. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oudega op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Koudum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Koudum

Statistieken voor Koudum

1

rijscholen

40%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Koudum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Koudum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Koudum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Koudum?

  Er is 1 rijschool in Koudum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Koudum?

  De beste rijschool van Koudum is Autorijschool Anne Mous met een gemiddeld slagingspercentage van 40%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Koudum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Koudum is 40%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Koudum?

  Een rijles bij een rijschool in Koudum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Koudum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Koudum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Koudum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Koudum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Koudum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Koudum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.