rijschool Lathum

Rijlessen in Lathum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Lathum

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Lathum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.9877312,6.0199814

Rijles in Lathum volgen

kaart rijscholen Lathum

Ben je op zoek naar een rijschool in Lathum of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Angerlo, Arnhem, De Steeg, Doesburg, Duiven, Ellecom, Giesbeek, Groessen, Huissen, Loo, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, of Zevenaar woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Lathum. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Lathum

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Lathum ook een aantal rijscholen. In Angerlo (1), Arnhem (62), De Steeg (1), Doesburg (6), Duiven (10), Groessen (1), Huissen (3), Rheden (3), Rozendaal (1), Velp (7), Westervoort (4), en Zevenaar (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Lathum geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Groessen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Lathum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!