Rijscholen in Limbricht

1 rijschool gevonden in Limbricht

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Limbricht of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bingelrade, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven, Posterholt, Puth, Roosteren, Sittard, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond, of Windraak woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Limbricht. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Limbricht

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Limbricht ook een aantal rijscholen. In Born (3), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Munstergeleen (1), Nieuwstadt (1), Sittard (7), Stein (3), Susteren (6), en Urmond (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Limbricht geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Limbricht heb je in Born. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Limbricht of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Limbricht

Statistieken voor Limbricht

1

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Limbricht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Limbricht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Limbricht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Limbricht?

  Er is 1 rijschool in Limbricht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Limbricht?

  De beste rijschool van Limbricht is Autorijschool Ruber Sittard / Frans-Bert Ruber met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Limbricht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Limbricht is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Limbricht?

  Een rijles bij een rijschool in Limbricht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Limbricht volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Limbricht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Limbricht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Limbricht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Limbricht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Limbricht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.