rijschool Limbricht

Rijlessen in Limbricht volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Limbricht

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Limbricht en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.0127729,5.8369369

Rijles in Limbricht volgen

kaart rijscholen Limbricht

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Limbricht of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bingelrade, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven, Posterholt, Puth, Roosteren, Sittard, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond, of Windraak woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Limbricht. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Limbricht

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Limbricht ook een aantal rijscholen. In Born (3), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Munstergeleen (1), Nieuwstadt (1), Sittard (7), Stein (3), Susteren (6), en Urmond (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Limbricht geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Limbricht heb je in Born. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Limbricht of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!