rijschool Loënga

Rijlessen in Loënga volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Loënga

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Loënga en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.05,5.6833333

Rijles in Loënga volgen

kaart rijscholen Loënga

Ben je op zoek naar een rijschool in Loënga of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Loënga, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Loënga werken ook in plaatsen als Boazum, Britswert, Dearsum, Easterein, Easterwierrum, Folsgare, Gauw, Goënga, Goingarijp, Hartwerd, Hidaard, Hinnaard, Hommerts, IJlst, IJsbrechtum, Itens, Jutrijp, Loënga, Lutkewierum, Nijland, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Poppenwier, Raerd, Reahûs, Rien, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Sneek, Terherne, Tersoal, Tirns, Tjalhuizum, Uitwellingerga, of Wieuwerd

Hoogste kans van slagen in de buurt van Loënga

Wij hebben in Loënga geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Scharnegoutum (2), en Sneek (16) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Loënga waar je rijles kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Loënga voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Scharnegoutum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 60%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sneek. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Sneek op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Loënga. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!