Rijscholen in Maasbree

2 rijscholen gevonden in Maasbree

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Maasbree of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Maasbree woont of in de buurt zoals in Baarlo, Belfeld, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Maasbree, Panningen, Sevenum, Steijl, Tegelen, of Venlo, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Maasbree

Er zijn in Maasbree 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 77%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Baarlo (1), Belfeld (1), Beringe (3), Helden (2), Koningslust (1), Maasbree (2), Panningen (2), Sevenum (2), Steijl (2), Tegelen (2), en Venlo (19) een aantal rijscholen die rijlessen in Maasbree aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Maasbree kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Baarlo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Maasbree. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maasbree

Statistieken voor Maasbree

2

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maasbree en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maasbree zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maasbree

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maasbree?

  Er zijn 2 rijscholen in Maasbree waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maasbree?

  De beste rijschool van Maasbree is Beej Enrico met een gemiddeld slagingspercentage van 89%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maasbree?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maasbree is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maasbree?

  Een rijles bij een rijschool in Maasbree kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maasbree volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Maasbree kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maasbree en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maasbree rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maasbree te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maasbree heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.