Rijscholen in Makkum

2 rijscholen gevonden in Makkum

Ben je op zoek naar een rijschool in Makkum of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Makkum woont of in de buurt zoals in Allingawier, Bolsward, Cornwerd, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Gaast, Hieslum, Idsegahuizum, Kornwerderzand, Longerhouw, Parrega, Piaam, Pingjum, Schettens, Schraard, Tjerkwerd, Witmarsum, Wons, of Zurich, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Makkum

In Makkum hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 49% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in en Bolsward (4) rijscholen gevonden die in Makkum rijlessen verzorgen.

In Bolsward ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 64%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Makkum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bolsward. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bolsward op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Makkum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Makkum
kaart rijscholen Makkum

Statistieken voor Makkum

2

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Makkum

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Makkum en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Makkum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Makkum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Makkum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Makkum?

  Er zijn 2 rijscholen in Makkum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Makkum?

  De beste rijschool van Makkum is Rijschool Monique Makkum met een gemiddeld slagingspercentage van 50%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Makkum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Makkum is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Makkum?

  Een rijles bij een rijschool in Makkum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Makkum volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Makkum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Makkum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Makkum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Makkum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Makkum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.