Rijscholen in Nieuwstadt

1 rijschool gevonden in Nieuwstadt

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Nieuwstadt of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Nieuwstadt, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuwstadt werken ook in plaatsen als Born, Buchten, Echt, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Koningsbosch, Limbricht, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven, Posterholt, Roosteren, Sittard, Susteren, Urmond, of Windraak

Slagingskans in Nieuwstadt

We hebben in Nieuwstadt maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Nieuwstadt kunnen kijken, zoals in Born (3), Echt (3), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Munstergeleen (1), Nieuwstadt (1), Sittard (7), Susteren (6), en Urmond (3).

Zo ligt in Born het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 84%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuwstadt.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuwstadt of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuwstadt
kaart rijscholen Nieuwstadt

Statistieken voor Nieuwstadt

1

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuwstadt

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuwstadt en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwstadt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwstadt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwstadt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwstadt?

  Er is 1 rijschool in Nieuwstadt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwstadt?

  De beste rijschool van Nieuwstadt is Autorijschool Zybeau B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwstadt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwstadt is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwstadt?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwstadt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwstadt volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nieuwstadt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwstadt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwstadt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwstadt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwstadt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.