Rijscholen in Noardburgum

2 rijscholen gevonden in Noardburgum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Noardburgum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Broeksterwâld, Burgum, Damwâld, De Falom, De Westereen, Drogeham, Eastermar, Feanwâlden, Garyp, Gytsjerk, Hurdegaryp, Jistrum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Mûnein, Noardburgum, Oentsjerk, Readtsjerk, Ryptsjerk, Sumar, Suwâld, Twijzel, Twijzelerheide, Tytsjerk, Veenklooster, of Zwagerbosch woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Noardburgum. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Noardburgum

We hebben 2 rijscholen in Noardburgum voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 57%. Mocht er in Noardburgum geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Broeksterwâld (2), Burgum (5), Damwâld (3), De Westereen (2), Eastermar (1), Feanwâlden (1), Gytsjerk (1), Hurdegaryp (2), Kollumerzwaag (1), Noardburgum (2), Twijzelerheide (1), en Tytsjerk (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Noardburgum aanbieden.

In Broeksterwâld ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 83%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Noardburgum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Burgum. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Burgum op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Noardburgum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Noardburgum
kaart rijscholen Noardburgum

Statistieken voor Noardburgum

2

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Noardburgum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Noardburgum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Noardburgum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Noardburgum?

  Er zijn 2 rijscholen in Noardburgum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Noardburgum?

  De beste rijschool van Noardburgum is Autorijschool Gerrie de Vries met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Noardburgum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Noardburgum is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Noardburgum?

  Een rijles bij een rijschool in Noardburgum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Noardburgum volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Noardburgum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Noardburgum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Noardburgum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Noardburgum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Noardburgum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.