Rijscholen in Odijk

1 rijschool gevonden in Odijk

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Odijk of omgeving! Of je nou in Odijk woont of in de buurt zoals in 't Goy, Austerlitz, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Houten, Huis ter Heide, Langbroek, Odijk, Schalkwijk, Utrecht, Werkhoven, of Zeist, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Odijk

We hebben in Odijk maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Odijk kunnen kijken, zoals in Bunnik (1), De Bilt (4), Doorn (2), Driebergen-Rijsenburg (4), Houten (12), Langbroek (1), Odijk (1), Utrecht (80), en Zeist (23).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Langbroek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Odijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Odijk
kaart rijscholen Odijk

Statistieken voor Odijk

1

rijscholen

33%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Odijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Odijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Odijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Odijk?

  Er is 1 rijschool in Odijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Odijk?

  De beste rijschool van Odijk is Drive with Joy met een gemiddeld slagingspercentage van 33%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Odijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Odijk is 33%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Odijk?

  Een rijles bij een rijschool in Odijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Odijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Odijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Odijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Odijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Odijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Odijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.