Rijscholen in Oosthuizen

1 rijschool gevonden in Oosthuizen

Ben je op zoek naar een rijschool in Oosthuizen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Oosthuizen zoals Avenhorn, Beets, Berkhout, De Goorn, Edam, Hobrede, Hoorn, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Noordbeemster, Oosthuizen, Oudendijk, Purmerend, Schardam, Scharwoude, Schermerhorn, Volendam, Warder, Westbeemster, of Zuidoostbeemster dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Oosthuizen

In Oosthuizen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Avenhorn (2), Berkhout (3), De Goorn (2), Edam (2), Hoorn (20), Middelie (1), Middenbeemster (1), Oosthuizen (1), Purmerend (43), Scharwoude (1), Volendam (4), en Zuidoostbeemster (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Avenhorn het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 79%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oosthuizen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Purmerend. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Purmerend op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oosthuizen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oosthuizen
kaart rijscholen Oosthuizen

Statistieken voor Oosthuizen

1

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oosthuizen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oosthuizen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oosthuizen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oosthuizen?

  Er is 1 rijschool in Oosthuizen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oosthuizen?

  De beste rijschool van Oosthuizen is Autorijschool Gerard Vlaar met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oosthuizen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oosthuizen is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oosthuizen?

  Een rijles bij een rijschool in Oosthuizen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oosthuizen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oosthuizen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oosthuizen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oosthuizen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oosthuizen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oosthuizen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.