rijschool Oppenhuizen

Rijlessen in Oppenhuizen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Oppenhuizen

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Oppenhuizen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0125795,5.6964222

Rijles in Oppenhuizen volgen

kaart rijscholen Oppenhuizen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Oppenhuizen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Oppenhuizen woont of in de buurt zoals in Akmarijp, Boornzwaag, Broek, Dijken, Folsgare, Gauw, Goënga, Goingarijp, Heeg, Hommerts, IJlst, IJsbrechtum, Joure, Jutrijp, Koufurderrige, Langweer, Loënga, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Smallebrugge, Sneek, Snikzwaag, Terherne, Terkaple, Tersoal, Tirns, Tjalhuizum, of Uitwellingerga, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Oppenhuizen

In Oppenhuizen zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Heeg (1), Joure (6), Koufurderrige (1), Scharnegoutum (2), en Sneek (16) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Oppenhuizen voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Koufurderrige uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 89%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sneek. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Sneek op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Oppenhuizen. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!