Rijscholen in Oudega

2 rijscholen gevonden in Oudega

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Oudega of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Oudega woont of in de buurt zoals in Bakhuizen, Balk, Elahuizen, Gaastmeer, Harich, Hemelum, Indijk, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Mirns, Nijemirdum, Oudega, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sondel, of Wijckel, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Oudega

We hebben 2 rijscholen in Oudega voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 54%. Mocht er in Oudega geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bakhuizen (1), Balk (2), Koudum (1), en Oudega (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Oudega aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Oudega kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Bakhuizen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oudega. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oudega op 54%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oudega. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oudega

Statistieken voor Oudega

2

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oudega en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oudega zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oudega

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oudega?

  Er zijn 2 rijscholen in Oudega waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oudega?

  De beste rijschool van Oudega is Rijschool Bodhi met een gemiddeld slagingspercentage van 57%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oudega?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oudega is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oudega?

  Een rijles bij een rijschool in Oudega kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oudega volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Oudega kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oudega en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oudega rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oudega te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oudega heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.