Rijscholen in Raerd

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Raerd of omgeving! Of je nou in Raerd woont of in de buurt zoals in Akkrum, Baard, Bears, Boazum, Britswert, Dearsum, Eagum, Easterwierrum, Friens, Gauw, Goënga, Grou, Idaerd, IJpecolsga, Itens, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Leeuwarden, Loënga, Lutkewierum, Mantgum, Nes, Poppenwier, Raerd, Reduzum, Rien, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Swichum, Terherne, Tersoal, Weidum, Wieuwerd, Wirdum, of Wytgaard, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Raerd

In Raerd zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Akkrum (2), Grou (1), Leeuwarden (44), Mantgum (1), en Scharnegoutum (2) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Raerd heb je in Scharnegoutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 60%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leeuwarden. Daar zijn 44 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Leeuwarden op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Raerd. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Raerd
kaart rijscholen Raerd

Rijscholen in de buurt van Raerd

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Raerd en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Raerd zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: