Rijscholen in Ransdaal

1 rijschool gevonden in Ransdaal

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Ransdaal of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Ransdaal zoals Baneheide, Berg en Terblijt, Elkenrade, Eys, Gulpen, Heerlen, Hoensbroek, Hulsberg, Ingber, Klimmen, Margraten, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schimmert, Schin op Geul, Simpelveld, Valkenburg, Voerendaal, Walem, Wijlre, Wijnandsrade, of Wittem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ransdaal

We hebben in Ransdaal maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ransdaal kunnen kijken, zoals in Berg en Terblijt (1), Gulpen (1), Heerlen (25), Hoensbroek (4), Hulsberg (2), Klimmen (1), Margraten (4), Mechelen (1), Ransdaal (1), Simpelveld (4), Valkenburg (6), Voerendaal (4), Wijlre (1), en Wijnandsrade (3).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ransdaal heb je in Mechelen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ransdaal of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ransdaal
kaart rijscholen Ransdaal

Statistieken voor Ransdaal

1

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Ransdaal

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Ransdaal en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ransdaal en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ransdaal zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ransdaal

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ransdaal?

  Er is 1 rijschool in Ransdaal waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ransdaal?

  De beste rijschool van Ransdaal is Autorijschool Jos Pieters V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ransdaal?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ransdaal is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ransdaal?

  Een rijles bij een rijschool in Ransdaal kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ransdaal volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ransdaal kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ransdaal en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ransdaal rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ransdaal te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ransdaal heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.