8.2

Moonen verkeersopleidingen en trainingen

Lesaanbod
Slagingspercentage
82%

Over Moonen verkeersopleidingen en trainingen

Moonen verkeersopleidingen en trainingen is een rijschool in Wijlre en is gespecialiseerd in auto en aanhangwagen voor auto rijles. Hier kun je terecht voor je rijlessen in Wijlre , Elkenrade , Schin op Geul , Ransdaal , Wittem , Gulpen , Walem , Eys , Ingber , Scheulder , Klimmen , Voerendaal , Mechelen , Margraten , Reijmerstok , Baneheide , Hulsberg , Simpelveld , Beutenaken , Heijenrath , Epen , Vijlen , Wijnandsrade , Heerlen , Banholt , Berg en Terblijt , Slenaken , Bocholtz , Eckelrade , Schimmert , Nuth , Cadier en Keer , Bemelen , Lemiers , Noorbeek en Mheer . Deze rijschool heeft een slaginspercentage van 82%.

Wat zeggen anderen over Moonen verkeersopleidingen en trainingen?

Moonen verkeersopleidingen en trainingen scoort gemiddeld een 6.6 uit 6 reviews . Lees hier onder wat anderen schrijven:
 • Kerwin Blootshoofd (EliteSystemNL)
  helaas niet de kennismaking gesprek was to the point en hij gaf me de indruk dat hij me als leerling wou ik gaf duidelijk aan dat ik bewindvoering zat en na twee dagen later kreeg ik helaas te horen dat ze niet met mij in zee wouden gaan omdat ze slechte ervaringen hadden met bewindvoerders ik snap dat dit een issue is maar men had met me bewindvoerder gesproken en mijn bewindvoerder liet duidelijk merken dat we het geld hadden of hebben en ook gewoon netjes wilden betalen helaas mocht dit niet baten want ik werd helaas geweigerd de kennismaking was super goed en had echt gevoel dat goede rijschool had gevonden maar twee dagen later kreeg de slechte nieuws jammer dat ze niet er mee door gingen
  via Google op 24-10-2019
 • Kelly Moonen
  via Google op 24-10-2019
 • M Bonte
  Deze meneer geeft mensen die onder bewind staan valse hoop. Eerst zegt hij terwijl er van te voren duidelijk verteld is dat de leerling onder bewind staat, dat hij gewoon kan komen om rijles te nemen. En nu na 2 dagen verder te zijn mag de leerling in kwestie niet eens meer komen lessen omdat hij onder bewind staat. Beetje rare wending van de rijschool in dit verhaal.
  via Google op 23-10-2019
 • Erik de Vos
  Heel prettige lessen gehad. Zeker aan te raden!
  via Google op 05-09-2018
 • Mohamad Tahhan
  Goed
  via Google op 10-08-2017

In welke plaatsen wordt rijles gegeven?

Welke rijlessen geeft Moonen verkeersopleidingen en trainingen?

Bij Moonen verkeersopleidingen en trainingen uit Wijlre kun je terecht voor de volgende type rijlessen:

 • Auto
 • Aanhangwagen voor auto

Wat zijn de slagingspercentages?

Moonen verkeersopleidingen en trainingen levert 2 soorten rijlessen met een gemiddeld slagingspercentage van 82%. Hier onder tref je de verschillende percentages per type rijexamen bij deze rijschool.:

Type examens percentage
Auto
56 80%
Aanhangwagen voor auto
11 91%

Hoe kan je Moonen verkeersopleidingen en trainingen bereiken?

Contactgegevens

Moonen verkeersopleidingen en trainingen

 • Krommeweg 17
 • 6321CG Wijlre
 • 627254711
 • 06 27 25 47 11
Eigenaar van deze rijschool? Maak een account aan om dit profiel te beheren en kom in contact met nieuwe leerlingen.