rijschool Slenaken

Rijlessen in Slenaken volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Slenaken

0 KM
11 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Slenaken en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.7686548,5.8613458

Rijles in Slenaken volgen

kaart rijscholen Slenaken

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Slenaken of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Slenaken woont of in de buurt zoals in Banholt, Beutenaken, Born, Eckelrade, Epen, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Margraten, Mechelen, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, Scheulder, Sint Geertruid, Slenaken, Vijlen, Wijlre, of Wittem, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Slenaken

Er is geen rijschool in Slenaken gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Born (3), Eckelrade (2), Gulpen (1), Margraten (4), Mechelen (1), Sint Geertruid (1), Vijlen (1), en Wijlre (1) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Slenaken voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Mechelen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 100%.

Mocht je in Slenaken wonen, dan is Margraten de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 4 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 65% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Slenaken. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!