Rijscholen in Wijlre

1 rijschool gevonden in Wijlre

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wijlre of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Wijlre, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wijlre werken ook in plaatsen als Baneheide, Banholt, Beutenaken, Elkenrade, Epen, Eys, Gulpen, Heerlen, Heijenrath, Hulsberg, Ingber, Klimmen, Margraten, Mechelen, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schin op Geul, Simpelveld, Slenaken, Valkenburg, Vijlen, Voerendaal, Walem, Wijlre, of Wittem

Slagingskans in Wijlre

In Wijlre is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Gulpen (1), Heerlen (25), Hulsberg (2), Klimmen (1), Margraten (4), Mechelen (1), Ransdaal (1), Simpelveld (4), Valkenburg (6), Vijlen (1), Voerendaal (4), en Wijlre (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Mechelen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wijlre.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wijlre of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wijlre

Statistieken voor Wijlre

1

rijscholen

81%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wijlre en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijlre zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijlre

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijlre?

  Er is 1 rijschool in Wijlre waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijlre?

  De beste rijschool van Wijlre is Moonen verkeersopleidingen en trainingen met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijlre?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijlre is 81%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijlre?

  Een rijles bij een rijschool in Wijlre kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijlre volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wijlre kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijlre en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijlre rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijlre te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijlre heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.