rijschool Schimmert

Rijlessen in Schimmert volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Schimmert

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Schimmert en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 50.9064579,5.8261927

Rijles in Schimmert volgen

kaart rijscholen Schimmert

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Schimmert of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amstenrade, Beek, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Elsloo, Geleen, Geulle, Hoensbroek, Hulsberg, Klimmen, Maastricht, Maastricht-Airport, Meerssen, Moorveld, Munstergeleen, Nuth, Oirsbeek, Puth, Ransdaal, Schimmert, Schin op Geul, Schinnen, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Ulestraten, Valkenburg, Voerendaal, Walem, of Wijnandsrade woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Schimmert. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Schimmert

Er is geen rijschool in Schimmert gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Beek (7), Berg en Terblijt (1), Bunde (5), Elsloo (2), Geleen (10), Hoensbroek (4), Hulsberg (2), Klimmen (1), Maastricht (32), Meerssen (2), Munstergeleen (1), Ransdaal (1), Schinnen (1), Spaubeek (1), Stein (3), Ulestraten (1), Valkenburg (6), Voerendaal (4), en Wijnandsrade (3) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Schimmert heb je in Klimmen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Schimmert. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!