Rijscholen in Rheden

3 rijscholen gevonden in Rheden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Rheden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Rheden zoals Angerlo, Arnhem, De Steeg, Dieren, Doesburg, Duiven, Ellecom, Giesbeek, Lathum, Olburgen, Rheden, Rozendaal, Spankeren, Velp, Westervoort, of Zevenaar dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Rheden

We hebben 3 rijscholen in Rheden voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in Rheden geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Angerlo (1), Arnhem (62), De Steeg (1), Dieren (4), Doesburg (6), Duiven (10), Lathum (1), Rheden (3), Rozendaal (1), Spankeren (1), Velp (7), Westervoort (4), en Zevenaar (7). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Rheden aanbieden.

In Spankeren ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Rheden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Rheden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rheden

Statistieken voor Rheden

3

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rheden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rheden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rheden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rheden?

  Er zijn 3 rijscholen in Rheden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rheden?

  De beste rijschool van Rheden is Roland Menting met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rheden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rheden is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rheden?

  Een rijles bij een rijschool in Rheden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rheden volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Rheden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rheden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rheden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rheden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rheden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.