Rijscholen in Sassenheim

1 rijschool gevonden in Sassenheim

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Sassenheim of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Sassenheim, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Sassenheim werken ook in plaatsen als Angeren, Arnhem, Bemmel, Doorwerth, Driel, Elst, Heteren, Homoet, Huissen, Oosterbeek, Oosterhout, Renkum, Ressen, Sassenheim, Valburg, Westervoort, of Wolfheze

Slagingskans in Sassenheim

In Sassenheim is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Arnhem (62), Bemmel (3), Elst (10), Heteren (4), Huissen (3), Oosterbeek (1), Oosterhout (22), Renkum (2), Sassenheim (1), Westervoort (4), en Wolfheze (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oosterbeek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sassenheim of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sassenheim
kaart rijscholen Sassenheim

Statistieken voor Sassenheim

1

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Sassenheim

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Sassenheim en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sassenheim en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sassenheim zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sassenheim

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sassenheim?

  Er is 1 rijschool in Sassenheim waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sassenheim?

  De beste rijschool van Sassenheim is Rijschool Xenio met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sassenheim?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sassenheim is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sassenheim?

  Een rijles bij een rijschool in Sassenheim kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sassenheim volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Sassenheim kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sassenheim en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sassenheim rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sassenheim te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sassenheim heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.