Rijscholen in Sint Jansklooster

2 rijscholen gevonden in Sint Jansklooster

Ben je op zoek naar een rijschool in Sint Jansklooster of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baarlo, Belt-Schutsloot, Blokzijl, Genemuiden, Kraggenburg, Sint Jansklooster, Vollenhove, of Zwartsluis woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Sint Jansklooster. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Sint Jansklooster

In Sint Jansklooster hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 67% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarlo (1), Blokzijl (2), Genemuiden (5), Sint Jansklooster (2), Vollenhove (1), en Zwartsluis (1) rijscholen gevonden die in Sint Jansklooster rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Sint Jansklooster kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Baarlo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Genemuiden. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Genemuiden op 69%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sint Jansklooster. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sint Jansklooster

Statistieken voor Sint Jansklooster

2

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint Jansklooster en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint Jansklooster zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint Jansklooster

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint Jansklooster?

  Er zijn 2 rijscholen in Sint Jansklooster waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint Jansklooster?

  De beste rijschool van Sint Jansklooster is autorijschool Boeve met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint Jansklooster?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint Jansklooster is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint Jansklooster?

  Een rijles bij een rijschool in Sint Jansklooster kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint Jansklooster volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Sint Jansklooster kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint Jansklooster en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint Jansklooster rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint Jansklooster te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint Jansklooster heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.