Rijscholen in Stavoren

1 rijschool gevonden in Stavoren

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Stavoren of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Stavoren zoals Bakhuizen, Hemelum, Hindeloopen, Koudum, Mirns, Molkwerum, Stavoren, of Warns dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Stavoren

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Stavoren ook een aantal rijscholen. In Bakhuizen (1), Koudum (1), en Stavoren (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Stavoren geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Bakhuizen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 80%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Stavoren.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Stavoren. Daar zijn 1 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Stavoren op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Stavoren of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Stavoren

Statistieken voor Stavoren

1

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stavoren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stavoren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stavoren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stavoren?

  Er is 1 rijschool in Stavoren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stavoren?

  De beste rijschool van Stavoren is Cor Eriks met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stavoren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stavoren is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stavoren?

  Een rijles bij een rijschool in Stavoren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stavoren volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Stavoren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stavoren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stavoren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stavoren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stavoren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.