Rijscholen in Steijl

2 rijscholen gevonden in Steijl

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Steijl of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Steijl zoals Baarlo, Belfeld, Kessel, Maasbree, Reuver, Steijl, Tegelen, of Venlo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Steijl

In Steijl hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 68% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarlo (1), Belfeld (1), Maasbree (2), Reuver (2), Steijl (2), Tegelen (2), en Venlo (19) rijscholen gevonden die in Steijl rijlessen verzorgen.

In Reuver ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Steijl.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Steijl. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Steijl

Statistieken voor Steijl

2

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Steijl en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Steijl zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Steijl

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Steijl?

  Er zijn 2 rijscholen in Steijl waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Steijl?

  De beste rijschool van Steijl is Rijschool Roy Achten met een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Steijl?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Steijl is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Steijl?

  Een rijles bij een rijschool in Steijl kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Steijl volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Steijl kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Steijl en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Steijl rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Steijl te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Steijl heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.