Rijscholen in Strijen

1 rijschool gevonden in Strijen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Strijen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Strijen woont of in de buurt zoals in 's-Gravendeel, Dordrecht, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Moerdijk, Mookhoek, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas, of Zwijndrecht, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Strijen

In Strijen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals 's-Gravendeel (2), Dordrecht (50), Maasdam (2), Mijnsheerenland (2), Moerdijk (1), Puttershoek (4), Strijen (1), Westmaas (1), en Zwijndrecht (16) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Puttershoek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dordrecht. Daar zijn 50 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dordrecht op 50%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Strijen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Strijen

Statistieken voor Strijen

1

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Strijen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Strijen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Strijen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Strijen?

  Er is 1 rijschool in Strijen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Strijen?

  De beste rijschool van Strijen is Rijschool Ree met een gemiddeld slagingspercentage van 60%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Strijen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Strijen is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Strijen?

  Een rijles bij een rijschool in Strijen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Strijen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Strijen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Strijen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Strijen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Strijen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Strijen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.