Rijscholen in Tegelen

2 rijscholen gevonden in Tegelen

Ben je op zoek naar een rijschool in Tegelen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Tegelen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Tegelen werken ook in plaatsen als Baarlo, Belfeld, Maasbree, Reuver, Steijl, Tegelen, Velden, of Venlo

Slagingskans in Tegelen

We hebben 2 rijscholen in Tegelen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 54%. Mocht er in Tegelen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Baarlo (1), Belfeld (1), Maasbree (2), Reuver (2), Steijl (2), Tegelen (2), Velden (2), en Venlo (19). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Tegelen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Tegelen heb je in Reuver. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Tegelen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tegelen

Statistieken voor Tegelen

2

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tegelen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tegelen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tegelen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tegelen?

  Er zijn 2 rijscholen in Tegelen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tegelen?

  De beste rijschool van Tegelen is Motorrijschool Vos met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tegelen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tegelen is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tegelen?

  Een rijles bij een rijschool in Tegelen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tegelen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Tegelen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tegelen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tegelen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tegelen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tegelen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.