Rijscholen in Velden

Top 10 rijscholen voor rijles in Velden

Rijles volgen in Velden? Wij hebben alle rijscholen in Velden en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.4029637,6.1784563

Rijles in Velden volgen

kaart rijscholen Velden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Velden of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Velden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Velden werken ook in plaatsen als Baarlo, Grubbenvorst, Lomm, Lottum, Tegelen, Velden, of Venlo

Slagingskans in Velden

In Velden hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 73% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarlo (1), Grubbenvorst (3), Tegelen (2), Velden (2), en Venlo (19) rijscholen gevonden die in Velden rijlessen verzorgen.

In Baarlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Velden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Velden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!