Rijscholen in Velden

2 rijscholen gevonden in Velden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Velden of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Velden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Velden werken ook in plaatsen als Baarlo, Grubbenvorst, Lomm, Lottum, Tegelen, Velden, of Venlo

Slagingskans in Velden

In Velden hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 73% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarlo (1), Grubbenvorst (3), Tegelen (2), Velden (2), en Venlo (19) rijscholen gevonden die in Velden rijlessen verzorgen.

In Baarlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Velden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Velden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Velden

Statistieken voor Velden

2

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Velden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Velden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Velden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Velden?

  Er zijn 2 rijscholen in Velden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Velden?

  De beste rijschool van Velden is Hoefnagels Autorijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Velden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Velden is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Velden?

  Een rijles bij een rijschool in Velden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Velden volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Velden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Velden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Velden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Velden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Velden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.