Rijscholen in Wehl

1 rijschool gevonden in Wehl

Ben je op zoek naar een rijschool in Wehl of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Angerlo, Barneveld, Beek, Braamt, Didam, Doesburg, Doetinchem, Drempt, Hoog-Keppel, Hummelo, Kilder, Laag-Keppel, Loerbeek, Wehl, Wijnbergen, of Zeddam woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wehl. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wehl

In Wehl is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Angerlo (1), Barneveld (12), Beek (7), Didam (7), Doesburg (6), Doetinchem (21), Drempt (1), Hummelo (1), Laag-Keppel (1), en Wehl (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Wehl uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doetinchem. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doetinchem op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wehl of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wehl

Statistieken voor Wehl

1

rijscholen

78%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wehl en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wehl zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wehl

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wehl?

  Er is 1 rijschool in Wehl waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wehl?

  De beste rijschool van Wehl is Autorijschool Michels met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wehl?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wehl is 78%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wehl?

  Een rijles bij een rijschool in Wehl kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wehl volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wehl kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wehl en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wehl rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wehl te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wehl heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.