Rijscholen in Westervoort

4 rijscholen gevonden in Westervoort

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Westervoort of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Westervoort zoals Angeren, Arnhem, Duiven, Giesbeek, Groessen, Huissen, Lathum, Loo, Oosterhout, Rheden, Rozendaal, Sassenheim, Velp, Westervoort, of Zevenaar dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Westervoort

We hebben 4 rijscholen in Westervoort voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 55%. Mocht er in Westervoort geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Arnhem (62), Duiven (10), Groessen (1), Huissen (3), Lathum (1), Oosterhout (22), Rheden (3), Rozendaal (1), Sassenheim (1), Velp (7), Westervoort (4), en Zevenaar (7). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Westervoort aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Westervoort kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Groessen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Westervoort. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Westervoort

Statistieken voor Westervoort

4

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Westervoort en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Westervoort zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Westervoort

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Westervoort?

  Er zijn 4 rijscholen in Westervoort waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Westervoort?

  De beste rijschool van Westervoort is Autorijschool Molenaar met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Westervoort?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Westervoort is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Westervoort?

  Een rijles bij een rijschool in Westervoort kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Westervoort volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Westervoort kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Westervoort en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Westervoort rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Westervoort te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Westervoort heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.