Rijscholen in Wommels

2 rijscholen gevonden in Wommels

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wommels of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Wommels woont of in de buurt zoals in Arum, Baaium, Baard, Boazum, Bolsward, Britswert, Burgwerd, Easterein, Easterlittens, Folsgare, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Hinnaard, Iens, IJsbrechtum, Itens, Kûbaard, Leons, Lollum, Lutkewierum, Nijland, Reahûs, Rien, Scharnegoutum, Schettens, Spannum, Tirns, Tjalhuizum, Tzum, Waaksens, Wieuwerd, Winsum, Wjelsryp, of Wommels, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wommels

In Wommels hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 55% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bolsward (4), Burgwerd (1), Scharnegoutum (2), Winsum (6), en Wommels (2) rijscholen gevonden die in Wommels rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wommels heb je in Winsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Winsum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Winsum op 69%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wommels. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wommels
kaart rijscholen Wommels

Statistieken voor Wommels

2

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wommels en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wommels zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wommels

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wommels?

  Er zijn 2 rijscholen in Wommels waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wommels?

  De beste rijschool van Wommels is Verkeersschool Umeo met een gemiddeld slagingspercentage van 60%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wommels?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wommels is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wommels?

  Een rijles bij een rijschool in Wommels kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wommels volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Wommels kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wommels en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wommels rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wommels te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wommels heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.