rijschool Wons

Rijlessen in Wons volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Wons

0 KM
12 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Wons en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0839813,5.423212

Rijles in Wons volgen

kaart rijscholen Wons

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Wons of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Allingawier, Arum, Bolsward, Cornwerd, Exmorra, Gaast, Hichtum, Idsegahuizum, Kimswerd, Kornwerderzand, Longerhouw, Makkum, Piaam, Pingjum, Schettens, Schraard, Tjerkwerd, Witmarsum, Wons, of Zurich woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wons. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Wons

Wij hebben in Wons geen rijschool voor je gevonden, maar vlakbij in Bolsward (4), en Makkum (2) zijn wel rijscholen beschikbaar. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beschikbare locaties vlakbij Wons waar je rijles kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wons heb je in Bolsward. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 64%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bolsward. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Bolsward op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Wons. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!