Rijscholen in Zeist

23 rijscholen gevonden in Zeist

Ben je op zoek naar een rijschool in Zeist of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Zeist zoals Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Houten, Huis ter Heide, Maarn, Odijk, Soesterberg, Utrecht, Werkhoven, of Zeist dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zeist

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 23 rijscholen in Zeist en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage in Zeist ligt met 50% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Zeist gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zeist

Statistieken voor Zeist

23

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Zeist bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zeist zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zeist

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zeist?

  Er zijn 23 rijscholen in Zeist waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zeist?

  De beste rijschool van Zeist is Autorijschool Yaacoubi met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zeist?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zeist is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zeist?

  Een rijles bij een rijschool in Zeist kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zeist volgen?

  Bij een van de 23 rijscholen in Zeist kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zeist en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zeist rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zeist te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zeist heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.