Rijscholen in Blauwhuis

1 rijschool gevonden in Blauwhuis

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Blauwhuis of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Blauwhuis, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Blauwhuis werken ook in plaatsen als Abbega, Allingawier, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaastmeer, Greonterp, Hartwerd, Heeg, Hichtum, Hidaard, Hieslum, Idsegahuizum, Idzega, IJlst, IJsbrechtum, Longerhouw, Nijhuizum, Nijland, Oosthem, Oudega, Parrega, Sandfirden, Schettens, Sneek, Tirns, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Westhem, Wolsum, of Workum

Slagingskans in Blauwhuis

In Blauwhuis is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Blauwhuis (1), Bolsward (4), Burgwerd (1), Heeg (1), Oudega (2), en Sneek (16) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Blauwhuis uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sneek. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sneek op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Blauwhuis of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Blauwhuis
kaart rijscholen Blauwhuis

Statistieken voor Blauwhuis

1

rijscholen

86%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Blauwhuis

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Blauwhuis en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Blauwhuis en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Blauwhuis zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Blauwhuis

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Blauwhuis?

  Er is 1 rijschool in Blauwhuis waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Blauwhuis?

  De beste rijschool van Blauwhuis is V.o.f. Autorijschool Willem & Geldou de Boer met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Blauwhuis?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Blauwhuis is 86%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Blauwhuis?

  Een rijles bij een rijschool in Blauwhuis kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Blauwhuis volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Blauwhuis kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Blauwhuis en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Blauwhuis rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Blauwhuis te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Blauwhuis heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.