rijschool Burgwerd

Rijlessen in Burgwerd volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Burgwerd

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Burgwerd en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.086119,5.5458909

Rijles in Burgwerd volgen

kaart rijscholen Burgwerd

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Burgwerd of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Dedgum, Easterein, Exmorra, Folsgare, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Hinnaard, Iens, IJsbrechtum, Itens, Kûbaard, Lollum, Longerhouw, Lutkewierum, Nijland, Pingjum, Reahûs, Rien, Schettens, Schraard, Spannum, Tirns, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Waaksens, Westhem, Witmarsum, Wolsum, of Wommels woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Burgwerd. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Burgwerd

We hebben in Burgwerd maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Burgwerd kunnen kijken, zoals in Blauwhuis (1), Bolsward (4), Burgwerd (1), en Wommels (2).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Burgwerd heb je in Blauwhuis. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bolsward. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bolsward op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Burgwerd of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!