Rijscholen in De Bilt

4 rijscholen gevonden in De Bilt

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in De Bilt of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van De Bilt zoals Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Houten, Huis ter Heide, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Nieuwegein, Odijk, Oud-Zuilen, Utrecht, Westbroek, Zeist, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in De Bilt

We hebben 4 rijscholen in De Bilt voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in De Bilt geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bilthoven (1), Bunnik (1), De Bilt (4), De Meern (18), Houten (12), Maarssen (12), Maartensdijk (2), Mijdrecht (4), Nieuwegein (24), Odijk (1), Utrecht (80), Westbroek (1), Zeist (23), en Zwanenburg (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in De Bilt aanbieden.

In Westbroek ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van De Bilt.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in De Bilt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen De Bilt

Statistieken voor De Bilt

4

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van De Bilt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in De Bilt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in De Bilt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in De Bilt?

  Er zijn 4 rijscholen in De Bilt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van De Bilt?

  De beste rijschool van De Bilt is Morssink Autorijschool met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in De Bilt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in De Bilt is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in De Bilt?

  Een rijles bij een rijschool in De Bilt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in De Bilt volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in De Bilt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in De Bilt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in De Bilt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in De Bilt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in De Bilt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.