Rijscholen in Harmelen

3 rijscholen gevonden in Harmelen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Harmelen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Austerlitz, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Maarssen, Montfoort, Snelrewaard, Utrecht, Vleuten, of Woerden woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Harmelen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Harmelen

We hebben 3 rijscholen in Harmelen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 71%. Mocht er in Harmelen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in De Meern (18), Harmelen (3), IJsselstein (16), Maarssen (12), Montfoort (3), Snelrewaard (1), Utrecht (80), Vleuten (17), en Woerden (9). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Harmelen aanbieden.

In Harmelen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 71%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Harmelen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Harmelen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Harmelen

Statistieken voor Harmelen

3

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Harmelen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Harmelen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Harmelen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Harmelen?

  Er zijn 3 rijscholen in Harmelen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Harmelen?

  De beste rijschool van Harmelen is Leskundig Autorijschool Leemans met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Harmelen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Harmelen is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Harmelen?

  Een rijles bij een rijschool in Harmelen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Harmelen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Harmelen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Harmelen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Harmelen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Harmelen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Harmelen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.