rijschool Hichtum

Rijlessen in Hichtum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Hichtum

0 KM
11 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Hichtum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0813543,5.525951

Rijles in Hichtum volgen

kaart rijscholen Hichtum

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Hichtum of omgeving! Woon je in de buurt van Hichtum zoals Abbega, Achlum, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Dedgum, Easterein, Exmorra, Folsgare, Greonterp, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Iens, Kûbaard, Lollum, Longerhouw, Nijland, Parrega, Pingjum, Reahûs, Schettens, Schraard, Tirns, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Waaksens, Westhem, Witmarsum, Wolsum, Wommels, of Wons dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Hichtum

Omdat er in Hichtum geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Blauwhuis (1), Bolsward (4), Burgwerd (1), en Wommels (2) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

In Blauwhuis ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hichtum.

Mocht je in Hichtum wonen, dan is Bolsward de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 4 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Hichtum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!