Rijscholen in Hulshorst

1 rijschool gevonden in Hulshorst

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Hulshorst of omgeving! Of je nou in Hulshorst woont of in de buurt zoals in Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, of Vierhouten, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Hulshorst

We hebben in Hulshorst maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Hulshorst kunnen kijken, zoals in Harderwijk (20), Hulshorst (1), en Nunspeet (3).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Nunspeet uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Harderwijk. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Harderwijk op 63%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Hulshorst of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hulshorst

Statistieken voor Hulshorst

1

rijscholen

33%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hulshorst en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hulshorst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hulshorst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hulshorst?

  Er is 1 rijschool in Hulshorst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hulshorst?

  De beste rijschool van Hulshorst is Autorijschool "Briljant" met een gemiddeld slagingspercentage van 33%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hulshorst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hulshorst is 33%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hulshorst?

  Een rijles bij een rijschool in Hulshorst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hulshorst volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Hulshorst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hulshorst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hulshorst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hulshorst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hulshorst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.