Rijscholen in Itens

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Itens of omgeving! Woon je in de buurt van Itens zoals Baaium, Baard, Boazum, Bolsward, Britswert, Burgwerd, Dearsum, Easterein, Easterlittens, Easterwierrum, Folsgare, Gauw, Goënga, Hartwerd, Hidaard, Hinnaard, Húns, Iens, IJsbrechtum, Itens, Jorwert, Kûbaard, Leons, Loënga, Lollum, Lutkewierum, Mantgum, Nijland, Poppenwier, Raerd, Reahûs, Rien, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Sneek, Spannum, Tersoal, Tirns, Tjalhuizum, Waaksens, Wieuwerd, Winsum, Wjelsryp, of Wommels dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Itens

Er is geen rijschool in Itens gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Bolsward (4), Burgwerd (1), Mantgum (1), Scharnegoutum (2), Sneek (16), Winsum (6), en Wommels (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Itens heb je in Winsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

Mocht je in Itens wonen, dan is Sneek de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 16 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 55% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Itens. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Itens
kaart rijscholen Itens

Rijscholen in de buurt van Itens

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Itens en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Itens zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: