Rijscholen in Maartensdijk

2 rijscholen gevonden in Maartensdijk

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Maartensdijk of omgeving! Woon je in de buurt van Maartensdijk zoals Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukeleveen, De Bilt, Den Dolder, Groenekan, Hilversum, Hollandsche Rading, Huis ter Heide, Lage Vuursche, Maarssen, Maartensdijk, Oud-Zuilen, Soest, Tienhoven, Utrecht, Westbroek, of Zeist dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Maartensdijk

In Maartensdijk hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 68% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Baarn (9), Bilthoven (1), De Bilt (4), Den Dolder (1), Hilversum (34), Maarssen (12), Maartensdijk (2), Soest (11), Utrecht (80), Westbroek (1), en Zeist (23) rijscholen gevonden die in Maartensdijk rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Maartensdijk heb je in Westbroek. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Maartensdijk. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Maartensdijk

Statistieken voor Maartensdijk

2

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Maartensdijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Maartensdijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Maartensdijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Maartensdijk?

  Er zijn 2 rijscholen in Maartensdijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Maartensdijk?

  De beste rijschool van Maartensdijk is ikwilrijles met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Maartensdijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Maartensdijk is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Maartensdijk?

  Een rijles bij een rijschool in Maartensdijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Maartensdijk volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Maartensdijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Maartensdijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Maartensdijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Maartensdijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Maartensdijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.