Rijscholen in Son

4 rijscholen gevonden in Son

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Son of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Son, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Son werken ook in plaatsen als Best, Breugel, Eindhoven, Lieshout, Mariahout, Nuenen, Sint-Oedenrode, of Son

Slagingskans in Son

We hebben 4 rijscholen in Son voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 70%. Mocht er in Son geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Best (9), Breugel (2), Eindhoven (84), Lieshout (1), Nuenen (5), Sint-Oedenrode (3), en Son (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Son aanbieden.

In Son ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 70%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Son.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Son. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Son

Statistieken voor Son

4

rijscholen

70%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Son en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Son zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Son

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Son?

  Er zijn 4 rijscholen in Son waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Son?

  De beste rijschool van Son is Auto- en Motorrijschool Wegwijs V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 88%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Son?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Son is 70%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Son?

  Een rijles bij een rijschool in Son kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Son volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Son kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Son en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Son rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Son te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Son heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.