Rijscholen in Stein

3 rijscholen gevonden in Stein

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Stein of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Stein woont of in de buurt zoals in Beek, Born, Einighausen, Elsloo, Geleen, Geulle, Grevenbicht, Guttecoven, Limbricht, Maastricht-Airport, Moorveld, Munstergeleen, Obbicht, Puth, Schimmert, Sittard, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Ulestraten, of Urmond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Stein

Er zijn in Stein 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 65%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Beek (7), Born (3), Elsloo (2), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Munstergeleen (1), Sittard (7), Spaubeek (1), Stein (3), Ulestraten (1), en Urmond (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Stein aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Stein kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Ulestraten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Stein. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Stein
kaart rijscholen Stein

Statistieken voor Stein

3

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Stein

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Stein en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stein en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stein zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stein

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stein?

  Er zijn 3 rijscholen in Stein waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stein?

  De beste rijschool van Stein is Jo Claassen Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stein?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stein is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stein?

  Een rijles bij een rijschool in Stein kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stein volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Stein kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stein en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stein rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stein te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stein heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.