Rijscholen in Tjerkgaast

1 rijschool gevonden in Tjerkgaast

Ben je op zoek naar een rijschool in Tjerkgaast of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Balk, Boornzwaag, Dijken, Doniaga, Eesterga, Follega, Harich, Idskenhuizen, Indijk, Koufurderrige, Langweer, Legemeer, Lemmer, Oosterzee, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sloten, Smallebrugge, Sondel, Teroele, Tjerkgaast, Wijckel, of Woudsend woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Tjerkgaast. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Tjerkgaast

In Tjerkgaast is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Balk (2), Idskenhuizen (1), Koufurderrige (1), Lemmer (5), Sint Nicolaasga (2), en Tjerkgaast (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Koufurderrige het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 89%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Tjerkgaast.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Lemmer. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Lemmer op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Tjerkgaast of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tjerkgaast

Statistieken voor Tjerkgaast

1

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tjerkgaast en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tjerkgaast zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tjerkgaast

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tjerkgaast?

  Er is 1 rijschool in Tjerkgaast waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tjerkgaast?

  De beste rijschool van Tjerkgaast is Autorijschool Iselmar met een gemiddeld slagingspercentage van 48%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tjerkgaast?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tjerkgaast is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tjerkgaast?

  Een rijles bij een rijschool in Tjerkgaast kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tjerkgaast volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Tjerkgaast kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tjerkgaast en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tjerkgaast rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tjerkgaast te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tjerkgaast heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.