Rijscholen in Ulestraten

1 rijschool gevonden in Ulestraten

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Ulestraten of omgeving! Woon je niet in Ulestraten, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ulestraten werken ook in plaatsen als Beek, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Elsloo, Geleen, Geulle, Hulsberg, Maastricht, Maastricht-Airport, Meerssen, Moorveld, Nuth, Schimmert, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Ulestraten, Valkenburg, Walem, of Wijnandsrade

Slagingskans in Ulestraten

We hebben in Ulestraten maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ulestraten kunnen kijken, zoals in Beek (7), Berg en Terblijt (1), Bunde (5), Elsloo (2), Geleen (10), Hulsberg (2), Maastricht (32), Meerssen (2), Spaubeek (1), Stein (3), Ulestraten (1), Valkenburg (6), en Wijnandsrade (3).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ulestraten heb je in Ulestraten. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ulestraten of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ulestraten

Statistieken voor Ulestraten

1

rijscholen

86%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ulestraten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ulestraten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ulestraten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ulestraten?

  Er is 1 rijschool in Ulestraten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ulestraten?

  De beste rijschool van Ulestraten is Rijschool Loomans met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ulestraten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ulestraten is 86%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ulestraten?

  Een rijles bij een rijschool in Ulestraten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ulestraten volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ulestraten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ulestraten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ulestraten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ulestraten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ulestraten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.