Rijscholen in Hilvarenbeek

2 rijscholen gevonden in Hilvarenbeek

Ben je op zoek naar een rijschool in Hilvarenbeek of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Hilvarenbeek woont of in de buurt zoals in Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Drunen, Goirle, Heukelom, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Rijsbergen, Tilburg, Udenhout, of Vlijmen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Hilvarenbeek

We hebben 2 rijscholen in Hilvarenbeek voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 64%. Mocht er in Hilvarenbeek geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Berkel-Enschot (4), Biest-Houtakker (1), Drunen (3), Goirle (8), Hilvarenbeek (2), Loon op Zand (2), Moergestel (3), Oisterwijk (4), Riel (1), Rijsbergen (4), Tilburg (84), Udenhout (4), en Vlijmen (9). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Hilvarenbeek aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Hilvarenbeek kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Riel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 93%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tilburg. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tilburg op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hilvarenbeek. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Hilvarenbeek

Statistieken voor Hilvarenbeek

2

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hilvarenbeek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hilvarenbeek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hilvarenbeek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hilvarenbeek?

  Er zijn 2 rijscholen in Hilvarenbeek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hilvarenbeek?

  De beste rijschool van Hilvarenbeek is Autorijschool Hans Spapens met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hilvarenbeek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hilvarenbeek is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hilvarenbeek?

  Een rijles bij een rijschool in Hilvarenbeek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hilvarenbeek volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Hilvarenbeek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hilvarenbeek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hilvarenbeek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hilvarenbeek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hilvarenbeek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.