Rijscholen in Koningslust

1 rijschool gevonden in Koningslust

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Koningslust of omgeving! Woon je in de buurt van Koningslust zoals Baarlo, Beringe, Egchel, Evertsoord, Grashoek, Helden, Helenaveen, Koningslust, Kronenberg, Maasbree, Meijel, Panningen, of Sevenum dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Koningslust

In Koningslust is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Baarlo (1), Beringe (3), Helden (2), Koningslust (1), Maasbree (2), Meijel (4), Panningen (2), en Sevenum (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Baarlo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Meijel. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Meijel op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Koningslust of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Koningslust

Statistieken voor Koningslust

1

rijscholen

76%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Koningslust en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Koningslust zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Koningslust

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Koningslust?

  Er is 1 rijschool in Koningslust waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Koningslust?

  De beste rijschool van Koningslust is Rijschool Ruud Teeuwen met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Koningslust?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Koningslust is 76%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Koningslust?

  Een rijles bij een rijschool in Koningslust kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Koningslust volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Koningslust kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Koningslust en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Koningslust rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Koningslust te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Koningslust heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.