Rijscholen in Purmerland

1 rijschool gevonden in Purmerland

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Purmerland of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Purmerland zoals Amsterdam, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Hobrede, Ilpendam, Jisp, Kwadijk, Landsmeer, Middenbeemster, Monnickendam, Oostzaan, Purmer, Purmerend, Purmerland, Volendam, Watergang, Wijdewormer, Wormer, Zaandam, of Zuidoostbeemster dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Purmerland

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Purmerland ook een aantal rijscholen. In Amsterdam (197), Broek in Waterland (1), Landsmeer (1), Middenbeemster (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Purmerend (43), Purmerland (1), Volendam (4), Wijdewormer (1), Wormer (4), Zaandam (36), en Zuidoostbeemster (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Purmerland geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Purmerland of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Purmerland

Statistieken voor Purmerland

1

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Purmerland en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Purmerland zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Purmerland

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Purmerland?

  Er is 1 rijschool in Purmerland waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Purmerland?

  De beste rijschool van Purmerland is Autorijschool Bosvelt met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Purmerland?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Purmerland is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Purmerland?

  Een rijles bij een rijschool in Purmerland kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Purmerland volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Purmerland kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Purmerland en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Purmerland rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Purmerland te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Purmerland heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.