7.6

Nieuw Amsterdam

Lesaanbod
Slagingspercentage
76%

Over Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam is een rijschool in Amsterdam en is gespecialiseerd in auto, bromfiets en scooter, motor voertuigbeheersing en motor verkeersdeelneming rijles. Hier kun je terecht voor je rijlessen in Amsterdam-Zuidoost , Leimuiden , Amsterdam , Badhoevedorp , Uithoorn , Lijnden , Halfweg , Zaandam , Amstelveen , Schiphol , Boesingheliede , Luchthaven Schiphol , Hensbroek , Stompetoren , Duivendrecht , Bovenkarspel , Schoorl , Oostzaan , Diemen , Den Burg , Ouderkerk aan de Amstel , Oude Meer , Landsmeer en Bennebroek . Deze rijschool heeft een slaginspercentage van 76%.

Wat zeggen anderen over Nieuw Amsterdam?

Nieuw Amsterdam scoort gemiddeld een 9.6 uit 50 reviews . Lees hier onder wat anderen schrijven:
 • Tess
  Net mijn rijbewijs in 1x gehaald!! Weliswaar best veel lessen gehad, maar dat had ik ook nodig. Van zowel Hakim als Abdelgaffer les gehaald, super fijn, wel best streng maar duidelijk! Zo leer je het snelst
  via Google op 16-04-2024
 • Kyaa Smith
  Hakim was erg vriendelijk en gaf me goede begeleiding tijdens het rijden, wat me echt motiveerde. Ik heb ook veel geleerd en plezier gehad met Abdel. Ik slaagde in één keer voor mijn rijbewijs! Ik zou Rijschool Nieuw Amsterdam zeker aanbevelen.
  via Google op 13-04-2024
 • Omai Omi
  Op zoek naar dé rijschool voor een vlotte rit naar je rijbewijs? Hier vind je topinstructeurs die je op een leuke en effectieve manier begeleiden naar succes achter het stuur. Dus, waar wacht je nog op? Jump in, zet die gordel vast en laat ons je naar rijbewijsland rijden! 🚗💨
  via Google op 13-04-2024
 • soumaya roubiou
  Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Nieuw Amsterdam. Ik kan ze echt aanbevelen; ze zijn betrouwbaar, bieden goede service en het betalingsproces verliep soepel en overzichtelijk. Maar het beste deel was de instructeurs, Hakim en Abdel! Ze zijn echt top, geduldig maar streng wanneer dat nodig is. Ze leggen alles duidelijk uit en het is ook nog eens gezellig om met ze in de auto te zitten.
  via Google op 09-04-2024
 • Goya Raymakers
  Toppers, duidelijk en goed advies gehad bij mijn rijlessen en hierdoor in een keer geslaagd.
  via Google op 30-03-2024

In welke plaatsen wordt rijles gegeven?

Welke rijlessen geeft Nieuw Amsterdam?

Bij Nieuw Amsterdam uit Amsterdam kun je terecht voor de volgende type rijlessen:

 • Auto
 • Bromfiets en Scooter
 • Motor voertuigbeheersing
 • Motor verkeersdeelneming

Wat zijn de slagingspercentages?

Nieuw Amsterdam levert 4 soorten rijlessen met een gemiddeld slagingspercentage van 76%. Hier onder tref je de verschillende percentages per type rijexamen bij deze rijschool.:

Type examens percentage
Auto
84 56%
Bromfiets en Scooter
33 88%
Motor voertuigbeheersing
37 97%
Motor verkeersdeelneming
43 88%

Hoe kan je Nieuw Amsterdam bereiken?

Contactgegevens

Nieuw Amsterdam

 • Postjesweg 140
 • 1061AX Amsterdam
 • 020 614 8660
Eigenaar van deze rijschool? Maak een account aan om dit profiel te beheren en kom in contact met nieuwe leerlingen.